електричар стара загора

 

Електро Услуги

Електрообзавеждане и поддръжка на промишлени предприятия, халета, сгради.

Изграждане и ремонт на нови и стари ел. инсталации на жилищни кооперации, апартаменти, къщи.

Отстраняване на електрически аварии по домовете.

Присъединяване на новопостроени сгради към енергийния доставчик (ЕВН, ЧЕЗ и др.)

Издаване на необходимите документи за пускане в експлоатация на изградените съоръжения.

Фирма “Янг Енерджи” е базирана в Стара Загора, но предоставя елекетро услуги на територията на цялата страна, като гарантира качествено обслужване на конкурентни цени. Нашите електротехници имат дългогодишен опит и са добре подготвени и оборудвани с необходимата техника, за да могат бързо и качествено да се справят с въникналите електрически проблеми.

Не се колебайте да се свържете с нас!

електро услуги фирмаелектрически услугиел услуги по домовете

 

Електрическа повреда може да възникне по всяко време, както във вашия дом, така и на работново ви място. Както всяка система, така и електрическата мрежа е подложена на претоварване и повреда.

В случай, че не сте електротехник или не сте запознати с електрически табла, проводници, осветление и контакти, е препоръчително да не се опитвате сами да извършвате електро ремонт.

Електроинсталации се ремонтират от хора с опит, които също така разполагат и с пълно оборудване. Именно за това е важно да се обърнете към компетентни електротехници, които да отстранят повредата. При ремонт на ел. инсталацият от особено значение е и използването на качествени материали, за да се предотвратят пожари и щети в дома или на работното място. Друга причина, поради която е добре да се инвестира в издръжливи и добри материали при ремонта на ел. инсталация е, че тя трябва да функционира за въжможно най-дълъг период от време.