електричар стара загора

 

Електро Услуги

Електрообзавеждане и поддръжка на промишлени предприятия, халета, сгради.

Проектиране и изграждане на фотоволтаични централи.

Изграждане и ремонт на нови и стари ел. инсталации на жилищни кооперации, апартаменти, къщи.

Отстраняване на електрически аварии по домовете.

Присъединяване на новопостроени сгради към енергийния доставчик (ЕВН, ЧЕЗ и др.)

Издаване на необходимите документи за пускане в експлоатация на изградените съоръжения.

 

Фирма “Янг Енерджи” е базирана в Стара Загора, но предоставя елекетро услуги на територията на цялата страна, като гарантира качествено обслужване на конкурентни цени. Нашите електротехници имат дългогодишен опит и са добре подготвени и оборудвани с необходимата техника, за да могат бързо и качествено да се справят с въникналите електрически проблеми.

Ние предлагаме електро услуги по домовете  в Стара Загора и съседните райони.

Не се колебайте да се свържете с нас!

 

електро услуги фирмаелектрически услугиел услуги по домовете

 

 

Изграждане на ел.инсталация на апартамент и на къща:

Електрическа повреда може да възникне по всяко време, както във вашия дом, така и на работново ви място. Както всяка система, така и електрическата мрежа е подложена на претоварване и повреда.

В случай, че не сте електротехник или не сте запознати с електрически табла, проводници, осветление и контакти, е препоръчително да не се опитвате сами да извършвате електро ремонт.

Електроинсталации се ремонтират от хора с опит, които също така разполагат и с пълно оборудване. Именно за това е важно да се обърнете към компетентни електротехници, които да отстранят повредата. При ремонт на ел. инсталацият от особено значение е и използването на качествени материали, за да се предотвратят пожари и щети в дома или на работното място. Друга причина, поради която е добре да се инвестира в издръжливи и добри материали при ремонта на ел. инсталация е, че тя трябва да функционира за въжможно най-дълъг период от време.

“Янг Енерджи ЕООД” има дългогодишен опит в изграждането на ел. инсталации както на апартаменти, така и на къщи. Цената на изграждане на електрическа инсталация зависи от редица фактори, като:

  • Начин на окабеляване (дали кабелите ще бъдат вкпани в тухла и бетон или ще се полагат външно – под стени от гипсокартон и окачени тавани.
  • Вид и компоненти в електро таблото (могат да бъдат сложени различни видове защити и допълнителна аппаратура за дистанционно управление на ел.уредите).
  • Брой работни излази (брой контакти и лампени излази, които да бъдат изградени, както и ключовете за управление на осветителните тела, телевизори, интернет, СОТ и др.

Важно е при изграждането на нова инсталация на вашия апартамент, предварително да знаете, къде ще бъдат разположени консуматори на ел.енергия, като: всички осветителни тела (полилеи, лунички, осветление в банята, терасата, скрито осветление и т.н.), електроуреди (хладинк, печка, аспиратор, пералня, климатик, боиелер, контакти), както и допълнително захранвани уреди (вентилатор в банята, захранване за душ кабина, WiFi рутер, алармена инсталация и др. Това ще позволи на електротехникът да съобрази и оразмери ел.инсталацията според съответните нужди.

 

Смяна на ел.инсталации:

С времето ел инсталациите се износват и амортизират, при което се налага да бъдат сменени или ремонтирани, за да могат да функционират нормално. Често промяна  в електрическата инсталация се налага и с цел разширение.